Snailpapers

Snailpapers zijn fluweelzachte, sterke en hoge kwaliteit lange vloei en filter tips. Met 32 vloeitjes + 32 tips in één handig en mooi ontworpen pakje heb je altijd je lange vloei en je tips bij je.

VloeiTip.nl levert 3 verschillende ontwerpen Snailpapers: Freakshow, Purple Haze en Light Warriors. Ook kost de Snailpapers collectie tijdelijk maar €30,00 €25,00 per box!

Waarom kiezen voor Snailpapers lange vloei en tips?

Kiezen voor Snailpapers is een bewuste keuze. De vloeitjes zijn iets duurder, maar je krijgt er een zeer hoge kwaliteit lange vloei voor terug. Het draaigenot is z’n prijs waard en ook de filter tips die in het deksel van de vloei geplakt zit in 2 stapeltjes van 16 tips zijn van hoge kwaliteit karton. Je voelt aan de verpakking al dat dit geen rommel is! Snailpapers zijn gemaakt voor de bewuste roker die weet dat er meer te krijgen is dan een good ol’ vloeitje. Snailpapers onderscheidt zich in kwaliteit en prachtig vormgegeven verpakkingen, met in totaal 12 verschillende ontwerpen.

Snailpapers, voor de bewuste roker die weet wat hij wil

Kwaliteit, mooi design en fluweelzacht, kreukelvrij vloeipapier met 100% arabische gom. En nu ook nog eens voor standaard retailprijs verkrijgbaar hier bij Vloei en Tip!

De waardering van www.vloeitip.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 17 reviews.

preloader