Mascotte

Mascotte is een Nederlands merk dat sinds 1858 vloeitjes maakt in allerlei formaten. Ook is deze vloei bekend van de filters, hulzenstoppers en nog veel meer rokersbenodigdheden. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf is al jaren direct herkenbaar aan de lichtgroene verpakking. VloeiTip.nl verkoopt 3 soorten lange vloei van Mascotte, de Slim Size, King Size en Slim Size Organic.

Wist je dat zij zelfs een tijdje bijbelpapier hebben gebruikt voor hun vloeitjes? Dat was tijdens de oorlog! Want, zoals ze zelf zeggen, konden ze ook tijdens de oorlog hun klanten niet met lege handen laten draaien.

De vloeitjes van Mascotte worden gemaakt van 100% gerecycleerde pulp. Ook zijn de vloeitjes voorzien van een plakrand gemaakt van 100% Arabische gom. Hierdoor is de plakrand ook nog eens glutenvrij! Zo is de vloei van Mascotte nét zo groen als de opvallende verpakking. Er werken zo’n 500 man bij dit toonaangevende bedrijf, die elke dag zorgen dat ze hun slogan “rolt, plakt en brandt 3x beter” waar kunnen maken. En met de huidige positie als marktleider op het gebied van rokersbenodigdheden, weten zij wel waar ze mee bezig zijn.

Bekijk voor meer informatie de website van Mascotte.

RAW King Size Slim lange vloei uitverkoop!
Nu €6,- korting op een doos RAW lange vloei!
x
preloader