VloeiTip.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

Sinds 10 februari is VloeiTip.nl door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat VloeiTip.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van VloeiTip.nl onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij VloeiTip.nl te kopen.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt één keer per maand een update. Wij zullen je niet spammen!
!

Door het inschrijven ga je akkoord dat wij je e-mailadres gebruiken om je één keer per maand een update te sturen waarin wij nieuwe producten aan je laten zien. Wij beloven je dat wij je e-mailadres niet zullen gebruiken om je te spammen. Je kunt je eenvoudig afmelden voor onze e-mails door op de link te klikken onderaan elke e-mail.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader