Nieuwe producten in het assortiment

Lange vloei, tips of alles in één combipack? VloeiTip.nl heeft het assortiment flink uitgebreid! Van rolling trays tot nicotine- en teerfilters en nieuwe merken lange vloei en tip, er is voor ieder wat wils. Lees snel verder om te zien wat er nieuw is!

Lange vloei

Nieuwe merken lange vloei: Snailpapers, Irie, Juicy Jays. Grote keus lange vloei en combipacks samen met tips.


Snailpapers lange vloei + tips

Snailpapers zijn prachtig ontworpen en zeer handige verpakkingen lange vloei én tips in één. Hiermee lost Snailpapers een simpel maar irritant probleem op: Heb je lange vloei bij je, dan heb je automatisch ook tips! Er zitten ook evenveel lange vloei als tips in de Snailpapers verpakkingen (32 vloei, 32 tips) zodat je altijd precies genoeg vloei en tips hebt. Ook zijn de verpakkingen heel mooi qua design, in drie opvallende kleurstellingen.


Lange vloei met smaak – Juicy Jays flavoured

Lange vloei met smaak: Juicy Jay's lange vloei

Juicy Jay’s Flavoured Rolling Paper is uniek! Deze van 100% hennep gemaakte lange vloei biedt 8 unieke smaken voor extra sensatie tijdens het roken van je joint! De Juicy Jay wordt per doos verkocht en komt met de volgende smaken:

Strawberry, Blackberry Brandy, Blueberry, very Cherry, Mello Mango, Jamaican Rum, Cotton Candy & Green Apple.

De lange vloei van Juicy Jay heeft 32 vloeitjes per pakje en er zitten 24 pakjes in een doos.


Irie Extra Light Hemp Lange Vloei – Extra veel vloei in een pakje

Irie's Hennepvloei

De Irie lange vloei komt met 64 vloeitjes in één pakje. Da’s twee keer zoveel als een gemiddeld pakje en ook nog eens voor een héél voordelige prijs! Qua afmetingen zijn de vloeitjes net zo groot als Smoking Brown en voor €1,20 per pakje zijn ze een stuk voordeliger dan andere vloeitjes!

Wordt (ook) geleverd per doos met 24 pakjes voor een nog voordeligere €24,00. Da’s slechts €1,00 per pakje!


Nooit meer wiet- en hashkruimels op de vloer met de nieuwe Rolling Trays van V-Syndicate

Vanaf nu in het assortiment: Rolling Trays van V-Syndicate. Deze prachtige, hoge kwaliteit dienblaadjes zijn ideaal om een jointje op te draaien. Niet langer vind je al je wiet terug in het tapijt, maar je rolling tray vangt keurig op wat er tijdens het brokkelen en draaien zou vallen.

De Rolling Trays zijn 27×16 cm en ongeveer 3cm hoog. Ze zijn gemaakt van metaal en hebben een mooie, hoge kwaliteit print.

Ook worden ze door hun beperkte formaat gewoon met de brievenbuspost verstuurd, dus het is ook nog eens qua verzendkosten heel voordelig om ze aan te schaffen bij ons. En de prijs? Slechts €6,00!


Doe eens gek, koop roze lange vloei!

Roze lange vloei van het merk Flamez

Ja, ze bestaan echt: Roze lange vloei! Deze werkelijk knalroze lange vloei zorgt voor een heleboel grote ogen in de koffieshop, that’s for sure!

De roze lange vloei is van het merk Flamez en ze zijn qua formaat ongeveer net zo groot als Smoking Gold. Bij ons te koop voor slechts €0,80 per pakje en €29,00 per doos van 50 pakjes.

“Every girl is a princess, a real woman is a Queen.”

Flamez Pink King Size Slim

Nooit meer je tips draaien met Hornet voorgedraaide tips

Hornet voorgedraaide tips in een zakje

Luiheid heerst! Waarom je tip draaien als je een zakje voorgedraaide tips kunt kopen? Deze dunne voorgedraaide tips zijn gemaakt van 100% gerecycled, ongebleekt karton en natuurlijke gom. De tips laten geen smaak achter en ze zijn volledig biologisch afbreekbaar. De diameter van de Hornet voorgedraaide tips is 5mm en zijn 18mm lang.

Let op: de voorraad is beperkt! De prijs voor een zakje met 150 stuks is €3,60.


Filter teer en andere schadelijke stoffen met de Jilter Filter

Jilter Filter - Pack of 1000

De Jilter Filter is ontwikkeld om teer, nicotine en andere schadelijke stoffen te verminderen. En ook voorkomt het dat tabaksdeeltjes in je mond terechtkomen.

Vanwege de verminderde inname van nicotine en teer is er een toename van genot en een schonere, soepeler en smaakversterkende rook. Hierdoor geniet je simpelweg meer van je jointje, terwijl de rook die je inhaleert minder schadelijk is!

De Jilter Filter is verkrijgbaar in 100, 250 of 1000 in een zak. Bekijk het product om te zien hoe het precies werkt.


Bedankt voor het lezen! Volgende maand hebben wij weer een update met nieuwe producten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten op VloeiTip.nl.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt één keer per maand een update. Wij zullen je niet spammen!
!

Door het inschrijven ga je akkoord dat wij je e-mailadres gebruiken om je één keer per maand een update te sturen waarin wij nieuwe producten aan je laten zien. Wij beloven je dat wij je e-mailadres niet zullen gebruiken om je te spammen. Je kunt je eenvoudig afmelden voor onze e-mails door op de link te klikken onderaan elke e-mail.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader