Lange vloei online kopen? Waarom zou je kiezen voor ons?

Ons aanbod is afgestemd op wat de meeste mensen willen kopen. Geen overbodig aanbod op deze site, waardoor wij minder voorraad hebben. Hierdoor kan de prijs naar beneden! VloeiTip.nl probeert altijd de prijs van onze concurrenten te evenaren en bij heel veel producten zijn wij zelfs goedkoper!

Hoe doen wij dit?

Slim inkopen! Grote aantallen, een flinke voorraad van een select aantal hardlopers en goede prijsafspraken met onze leveranciers. Ook maken wij gewoon iets minder winst op onze producten dan onze concurrenten, waardoor wij het een stuk goedkoper aan kunnen bieden!

Wij verkopen ook maar een paar producten: Lange vloei, tips, filters, rolling trays en asbakken. Binnenkort komen daar nog grinders en weegschalen bij, maar meer gaat het niet worden. Ons idee is dat je beter een select aantal goede producten kan verkopen dan 200 slechte. Onze producten komen rechtstreeks van de leverancier en wij spenderen geen fortuin aan adverteren. Ons aanbod is vlijmscherp, voorradig en snel bij je thuis – Vaak al binnen 24 uur na ontvangst van je betaling!

Wij vinden het wel leuk om maandelijks ons assortiment een beetje uit te breiden met nieuwe, interessante producten voor rokers. Heb je onze Snailpapers lange vloei + tips combinatie al gezien? Of voor de grootverbruikers de Irie lange vloei, met 64 vloeitjes in één pakje?

Vloei en Tip biedt precies wat je nodig hebt. Meer niet! Heb je vragen? App gerust naar 0621290839 of mail naar winkel@vloeitip.nl. Wij staan voor je klaar!

Blijf op de hoogte van nieuwe producten

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt één keer per maand een update. Wij zullen je niet spammen!
!

Door het inschrijven ga je akkoord dat wij je e-mailadres gebruiken om je één keer per maand een update te sturen waarin wij nieuwe producten aan je laten zien. Wij beloven je dat wij je e-mailadres niet zullen gebruiken om je te spammen. Je kunt je eenvoudig afmelden voor onze e-mails door op de link te klikken onderaan elke e-mail.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader