Verzending en levering

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan wij hard aan de slag om de door jou bestelde producten zo snel mogelijk in te pakken en klaar te maken voor verzending.

Track & Trace

Voor kleine orders ontvang je géén Track en Trace nummer van ons, omdat wij in zo’n geval geen pakket verzenden maar een envelop. Bij grotere orders ontvang je wél een Track & Trace nummer van onze verzender SendCloud. Zij zijn de schakel tussen de vervoerders PostNL en DHL en jouw bestelling, vanuit hun krijg je je Track & Trace nummer.

Levertijden

Onze gemiddelde levertijd is drie werkdagen, met uitzondering van maandag. Als je op zondag bij ons bestelt, heb je je bestelling waarschijnlijk op dinsdag binnen. Als je je bestelling op vrijdag plaatst, heb je je bestelling waarschijnlijk ook pas op dinsdag binnen. Hier kunnen wij helaas niet veel aan veranderen, daar dit geheel in handen ligt van PostNL en DHL.

Verzendkosten

Voor het verzenden rekenen wij bij bestellingen boven de €20,- geen verzendkosten. Voor alle verzendkosten binnen Nederland, bekijk onderstaande tabel.

Briefpost (gewone post)€1,95
Brievenbuspakket (max 38 x 26,5 x 3,2 cm en 2 kg)€2,95
Pakketpost€3,95

(tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor gratis verzending!)

Verzendkosten internationaal

Voor internationale bestellingen rekenen wij een variabel tarief afhankelijk van de bestemming en het gewicht van je bestelling. Je kunt voordat je afrekent precies zien hoeveel het kost om je bestelling te versturen.

Grote bestelling / Wholesale

Wil je een grote bestelling bij ons doen? Neem dan even contact op via winkel@vloeitip.nl voor een scherpe, persoonlijke aanbieding.

Betalen

Bekijk de informatie over Betalen.

Retourzendingen

Bekijk de informatie over Retourzendingen.

Klachten

Bekijk de informatie over Klachten.

Algemene Voorwaarden

Op al onze leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.