Retourzendingen

Wil je iets terugsturen? Spijt van je aankoop, kapotte levering, verkeerde product geleverd… Ondanks dat wij de grootste zorg uitoefenen op het afhandelen van je bestelling, kan er helaas alsnog tussen de verschillende partijen die gemoeid zijn met het uitleveren van jouw bestelling wel eens wat mis gaan. Gelukkig is het geen probleem om ongeopende, onbeschadigde verpakkingen binnen 14 dagen na aankoop terug te sturen naar ons. Lees hier verder wat je moet doen:

Bij beschadigde levering

Maak allereerst direct een foto van je pakketje in precies de staat zoals je hem ontvangen hebt en stuur de foto naar winkel@vloeitip.nl samen met wat uitleg over in welke staat je het pakketje hebt ontvangen. Benoem wat de schade is, of de verpakking kapot is en/of je bestelde producten en wat de schade precies is (scheuren, waterschade, viezigheid, enz). Je krijgt van ons een retourlabel via de mail opgestuurd, die mag je op het pakketje plakken wat je hebt ontvangen en zo naar ons terugsturen. Heb je geen printer? Dan sturen wij het label binnen 3 werkdagen naar je huisadres in een envelop.

Bij verkeerde levering

Maak allereerst direct een foto van je pakketje en stuur de foto, samen met je factuur naar winkel@vloeitip.nl. Je factuur zit in de laatste e-mail die je van ons hebt gehad omtrent je order. Je krijgt van ons een retourlabel via de mail opgestuurd, die mag je op het pakketje plakken wat je hebt ontvangen en zo naar ons terugsturen. Heb je geen printer? Dan sturen wij het label binnen 3 werkdagen naar je huisadres in een envelop.

Bij spijt van je aankoop

Heb je toch liever iets anders, of gewoon spijt van je aankoop? Dan krijg je je geld terug als je het pakketje in z’n geheel en ongeopend terugstuurt. Mail eventjes naar winkel@vloeitip.nl dan krijg je van ons een retourlabel die je over jouw adres op het pakketje kunt plakken. Ook kun je zelf je retour aanmelden via de Retour Portal. Heb je geen printer? Dan sturen wij het label binnen 3 werkdagen naar je huisadres in een envelop.

Het pakketje breng je hem naar de dichtsbijzijnde DHL Servicepoint of PostNL pakketpunt. Je krijgt nadat wij je pakketje retour hebben ontvangen een e-mail ter bevestiging.

Nadat je deze bevestiging hebt ontvangen krijg je binnen 3-5 werkdagen je geld teruggestort op de rekening of account waarmee je betaald hebt. Liever een vervangend product? Laat dat dan even weten in een reactie op de bevestiging van je retourzending.

Ons retouradres

LET OP: STUUR NIET ZOMAAR IETS TERUG NAAR DIT ADRES. Neem EERST contact met ons op via winkel@vloeitip.nl.

CIC, Jasper van der Meer
t.a.v. VT Postorder Retouren
Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam

Betalen

Bekijk de informatie over Betalen.

Verzending en levering

Bekijk de informatie over Verzending en levering.

Klachten

Bekijk de informatie over Klachten.

Algemene Voorwaarden

Op al onze leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.